ARBO SELECT

Safety Consultancy
&
Interim Management

ARBO DIENSTEN

Samen werken aan een veilige en gezonde werkplek!

Sparringpartner voor directie aangaande veiligheidsbeleid

 

Niets is prettiger dan in een vertrouwelijke omgeving te kunnen sparren over beleidszaken met een onafhankelijke specialist. Arbo Select is inspirerend waar nodig sturend en biedt bedrijven ondersteuning bij het beoordelen en adviseren van  beleidszaken m.b.t. veiligheid.

Incident onderzoek

 

Gevaarlijke situaties, ongevallen met of zonder verzuim kosten geld en veroorzaken menselijk leed. Arbo Select biedt bedrijven ondersteuning bij het uitvoeren van incidentenonderzoek volgens beproefde methodes waardoor soortgelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Interim (Veiligheid) Management

 

Om voor een korte periode deskundige invulling te kunnen geven aan kritische veiligheidstaken biedt Arbo Select ondersteuning aan bedrijven in de breedste zin van het woord. Interim Veiligheid Management op ieder gewenst niveau binnen de organisatie.

Veiligheidskundige ondersteuning preventie medewerkers

 

Arbo Select biedt bedrijven veiligheidskundige ondersteuning op maat aan de preventiemedewerker om aan de wettelijke eisen te kunnen voldoen. Dit kan variëren van een paar uur per jaar tot wekelijkse ondersteuning.

Audit / veiligheidsinspectie

 

Arbo Select biedt bedrijven ondersteuning bij het gestructureerd en efficiënt uitvoeren van veiligheidsobservaties, werkplek inspecties en interne audits op praktische uitvoering en handhaving van het veiligheidsbeleid. Het verbeteren van de veiligheidscultuur vindt plaats door systematische analyse van bevindingen en is gebaseerd op feiten.

Externe Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen

 

Om medewerkers een veilige werkplek te bieden heeft Arbo Select expertise in huis om te ondersteunen bij het schrijven van beleid, het geven van voorlichting, opvang en begeleiden van slachtoffers. Arbo Select kan ondersteuning bieden aan interne vertrouwenspersonen binnen grotere organisaties en onderdeel zijn van een klachtencommissie.

Voor prijzen

www.vertrouwenspersonenermelo.nl

Uurtarief € 95,–  excl. BTW en excl. certificeringskosten

Binnen een straal van 25 km vanaf centrum Ermelo geen voorrijkosten, daarbuiten rekenen wij € 0,54 per km excl. BTW
Voor overige diensten, en werkzaamheden, maakt Arbo Select graag vrijblijvend een passende aanbieding

Op alle vermelde diensten en pakketten zijn de algemene voorwaarden van Arbo Select van toepassing