ARBO SELECT

Safety Consultancy
&
Interim Management

OVER ONS

Arbo Select

Arbo Select is in 2018 opgericht door Hans Slagboom als lokaal adviesbureau op het gebied van arbeidsveiligheid. De diensten waren voornamelijk gericht op bedrijven in Ermelo en omgeving.

De persoonlijke benadering en het leveren van maatwerk tegen lokale prijzen hebben Arbo Select sterk gepositioneerd op de Noordwest Veluwe. De gestage groei en diversiteit aan opdrachtgevers bevestigen dat Arbo Select een meerwaarde is voor de regio.

Omdat kennis pas leuk wordt als je het kan delen is er in 2019 marktonderzoek gedaan naar de behoefte binnen bedrijven naar Arbo kennis op de Noord West Veluwe. De uitkomst van het onderzoek heeft ertoe geleid dat wij ons productportfolio flink hebben uitgebreid in de vorm van opleidingen en workshops voor zowel starters als specialisten met arbo taken.

In 2020 zijn de specialisten van Arbo Select gestart met verfrissende en spraakmakende trainingsmethodieken die als rode draad ‘bewustwording en kennisdeling’ hebben, deze maken dat een leven lang leren echt leuk kan zijn. 

Arbo Select traint de komende generaties professioneel, flexibel en binnen de gewenste tijd samen met partners in Onderwijs – Arbeidsmarkt – Overheid.
Kennis delen doen we op een bijzondere locatie in Ermelo.

Tevens zal in 2020 de ondersteuning van arbodiensten een landelijk dekking krijgen.
Alle kerndeskundigen zijn bevoegd tot het Toetsen van (ARBO) Risico Inventarisatie & Evaluaties bij bedrijven.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op.