ARBO SELECT

Safety Consultancy
&
Interim Management

WIE BEN IK

Hans Slagboom

geboren op 4 september 1964 in Harderwijk en sinds 1998 woonachtig in Ermelo, komt uit een servicegericht ondernemersgezin en is initiatiefnemer van Arbo Select. Hans is een generalist op de gebied van arbeidsveiligheid.

 

De opleidingen Technische Bedrijfskunde, Hogere Veiligheidskunde en Lean Six Sigma Black Belt vormen een solide basis voor de vakgebieden  Kwaliteit, ARBO en Milieu. Werkervaring is breed georiënteerd door de diversiteit aan nevenfuncties zoals:  Hoofd BHV, Preventiemedewerker, Milieucoördinator, Vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen, Coördinator technische trainingen, voorzitter van een internationaal kwaliteitsverbeterteam.

Als Kerndeskundige bevoegd tot het Toetsen van (ARBO) Risico Inventarisatie & Evaluaties bij bedrijven.

Als projectleider heeft hij bij diverse bedrijven managementsystemen opgezet en geïmplementeerd waaronder: ISO 9001, ISO 14001, VCA* en VCA **, MVO, Lean Six Sigma en FSC.

Hans heeft in de loop van de tijd een werkwijze ontwikkeld waarbij hij procesmatig kijkt naar een probleem of vraagstuk om er vervolgens gefundeerd met de meest veilige, praktische en efficiënte oplossing te komen. Hij krijgt energie van enthousiaste en gedreven projectteams, en vind dat plezier maken een must is en dat fouten gemaakt mogen worden om te kunnen leren en te groeien binnen een veilige werkomgeving.

Een bevlogen veiligheidsman met een praktisch netwerk van specialisten verspreid over Nederland.

CONTACT

Arbo Select
Sportlaan 112
3851CJ Ermelo

0341 552802
06 40274277

ARBO SELECT ©2018 | Webdesign door Paul Hendriksen